Le manuia o meaafale fafo u'amea!

Matou te gaosia se fa'asologa o fa'aputuga meaafale i fafo e fai i u'amea u'amea.O lo'o fa'aogaina i le fa'au'u fa'ameamea ma le pa'u pa'u e leai se ele.
Sei ou faasoa atu le aoga o meaafale i fafo!

Tumau i Lona Sili
Uamea Meafale fafo e le elea.O isi mea e faigofie ona faʻaleagaina pe a faʻaalia i le masima poʻo le susu i fafo o le ea, matou te faʻapipiʻiina le uʻamea uʻamea o se mea puipui i luga o lona luga e le faʻamaʻiina.E puipuia e lenei vaega le uamea mai le elea.O lea la, e leai se mana'oga e tu'u ai au meaafale u'amea i fafo.

Nofoa i fafo ma Seti laulau i fafo

Fetuuna'i o le Ki
O le isi vaega sili o meaafale u'amea u'amea o lona fa'aogaina.E te matauina mea eseese i totonu o lou fale na o oe e fai i uamea.E mafai ona tatou faia i soʻo se foliga poʻo se mamanu.Ole mea lelei foi lea pe a e le mana'o i meaafale masani i fafo e pei ole alumnium po'o le rattan.O iinei e mafai ai ona matou ofoina atu fasipepa e sau ma mamanu eseese ma lanu - lelei mo soʻo se autu i fafo atonu e te maua!

Mea uʻamea, mausali ma tumau, e le faigofie ona faʻaleagaina.Ma'eu le Silisili!
O nisi meaafale i fafo e faia i le alumini, o le a faigofie ona feula i fafo i taimi i fafo ona o lona mamafa.E umi ma talafeagai mo le fale ma faleaiga faʻaoga.

Faleaiga nofoa i fafo ma le laulau

Tulaga meafaitino eseese

Ai autafa o nofoa ma laulau e faia i mea uamea.O lo'o iai fafie malo ma le WPC Polywood e fetaui ma le fa'avaa u'amea mo le fa'aoga i fafo.E pei o nofoa nofoa e faia i le uamea uamea faavaa ma luga laupapa.

Tau Lelei
Ioe, e taua foi le tau pe a teu faʻafaigaluega i meaafale fafo.E te fiafia e iloa o meaafale u'amea e talafeagai le tau iinei i Gold Apple.We o le maufacturer e taulai atu i meaafale uamea.E le gata i nofoa i fafo, e iai foi a matou nofoa pa i fafo ma laulau i fafo.Afai o lo'o e su'e u'amea nofoa 'ai i fafo, fale'aiga nofoa i fafo, fafo u'amea nofoa nofoa ma laulau u'amea po'o le laulau fa'avae u'amea.

Tu'u le fe'au ma matou fa'asoa atu ia te oe le lisi e iloa atili ai a matou meaafale i fafo!


Taimi meli: Ian-05-2023